Facebook Instagram

Beoordelingen van Maccheroni Amsterdam

Recente recensies van Maccheroni Amsterdam

5 sterren na 114 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goed! Wij bestellen nooit meer ergens anders pizza of pasta.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en netjes en snel bezorgd

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 1.5 uur gewacht op het eten. Gebeld, de bezorger was onderweg, maar de kwaliteit van het eten zou goed zijn werd gegarandeerd. Eindelijk ons eten ontvangen. Pasta taai, zand in de champignons/maaltijd. 33 euro, waarvan 1 gerecht direct de prullenbak in verdween. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker bij Maccheroni!

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde dit keer vrij lang! Mijn Parmigiana di Melanzane vond ik een beetje lafjes, kortom dit keer een onvoldoende!! Vogend keer beter!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige pizza’s, de kinderen waren in extase en wij ook....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Door een file kwam ik de maaltijd later ophalen dan ik van plan was, maar deze was netjes warm gehouden. Was heerlijk!

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had ruim voor opening restaurant besteld zodat een warme pizza verzekerd zijn. De bezorger heeft dus 15 minuten in mijn buurt rondgezworven zonder mijn bel te vinden! De koude pizza niet geaccepteerd. Na mijn telefonische klacht 20 minuten later (en dus veel later dan mijn oorspronkelijk gevraagde bezorgtijd) werd nu een heerlijk warme pizza bezorgd. Maar toch......., deze ervaring is beslist geen pluspunt.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede producten, goede smaken en vriendelijke en snelle levering, zoals altijd bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was lekker,maar helaas koud!jammer!

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende maaltijd, service en prijsstelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een heerlijk rijkbelegde en warme pizza. Super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn fan van Maccheroni. Altijd snel en super lekker!

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd een half uur te laat incompleet bezorgd. Geen excuses oid, erg teleurstellend

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top pasta

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door gebrek aan bezorgers bijna anderhalf uur op wel heerlijke pizza's moeten wachten

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was te klef de smaak was wel goed. Ik ga de volgende keer een ander gerecht, probeeen.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's (3 verschillende) waren slecht, erg nat en vielen uit elkaar, we vonden dit een erg goede Italiaan maar was nu echt niet te eten, dit doen we nooit meer. Heel jammer bestel ook vaak voor mijn bedrijf maar doe ik niet meer zeker niet voor dat geld.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, lekker eten, verse producten en snelle bezorging. Blijft een van onze favorieten.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!!

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme en royaal belegde pizza. Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit neemt al een tijdje af. Jammer.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij maccheroni en deze pizza was ik niet te vreden mee pizza was koud en smaakloos ,ik begrijp het niet terwijl maccheroni bij mij aan t einde van de straat is ,en ik geef altijd de bezorgers een beetje fooi , mijn excuses ervoor dat ik pas nu beoordeel van wegens agressie op die avond,ik wilde toen niet in discussie ,ik twijfel dat ik daar nog iets in de toekomst ga bestellen! Hoogachtend

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo snel mogelijk is bij het bestellen geselecteerd om 19.00. Er stond dat het 30 min +/- zou duren. Ik had de mogelijkheid om een latere bezorgtijd op te geven bijvoorbeeld 19.45 of 20.00. Niet gedaan, zo snel mogelijk opgegeven. Uiteindelijk kwam de bestelling om 19.53.

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza die we zelf samengesteld hadden. Goede kwaliteit. De pizza was alleen niet super warm meer, het duurde vrij lang voordat de koerier er was. Maar dit zijn de beste pizza's van alle bezorg services die ik ooit gehad heb.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas waren weer super lekker, nog heet en knapperig toen ze bezorgd waren. De gegrilde groenten salade hadden ze vergeten maar dat was snel opelost en was ook heel lekker.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken kocht ik hier de lekkerste pizza van Amsterdam, maar de laatste twee keer viel het tegen. De bodem was nog te rauw en aangezien de pizza's relatief duur zijn, verwacht ik hogere kwaliteit (zoals vroeger). Hopelijk stoppen ze gauw weer meer tijd en liefde in de pizza's!

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, bezorging mooi op tijd

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoogwaardige kwaliteit tegen soortgelijke prijs, duur dus. Maar soms is het 't wel waard want het is echt lekker!

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik adviseer om voor de zakelijke relaties het volgende op jullie bestelpagina op te nemen: 1. Het zakelijk adres; 2. Het bezorgadres; (dat is voor zakelijke relaties vaak niet helzelfde) 3. Bestellen op rekening 4. Factuurgegevens incl. projectnummers De bezorger stond in het verkeerde gebouw omdat het niet duidelijk was blijkbaar wat het bezorgadres is. u kunt hierover contact met mij opnemen tel: 06 5790 4457 (vakantie tot 9 januari 2017) Mvg, Nina Wattimena

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was 1 pizza een beetje aangebrand, en 2 waren juist erg zompig. Nog steeds heerlijk hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader!

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijke smaken, knapperige bodem en snelle levering. Dank voor het lekkere eten en de goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was laat (anderhalf uur) maar de pizza's waren erg goed. Lekkere volle tomatensaus, goede verse toppings. Wel jammer van de vaak te zwarte randen

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was goed van smaak maar helaas helemaal slap. Zonde.

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pasta die wij kennen. We laten als bedrijf veel bezorgen, maar kiezen voor echt Italiaans altijd voor Maccheroni. Kunnen we van harte aanbevelen.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza en snelle levering. Van harte aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd!

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal is de bezorging super snel, maar afgelopen zondag was het extreem laat! Ongeveer 1 uur en 15 minuten. Terwijl bevestigings email 45 minuten als indicatie voor bezorgtijd gaf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza en salade, keurig bezorgd.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Goede porties van goede kwaliteit, echt een aanrader!

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat zal ik zeggen... De lekkerste, het is gewoon zo...

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten. Super lekkere pasta vitello! Echt de beste van Amsterdam en omstreken.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Komen elke terug als we pizza's willen eten! Verse groentes zijn top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettig geregeld, vriendelijke bezorging. Voor herhaling vatbaar.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza Manzo met malse biefstuk besteld. Was echt heerlijk! Absolute aanrader. De pizza was er in een klein uurtje op de zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten en aardige mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en keurige bezorging, eten heerlijk vers.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak, Ravioli di Zucca is geweldig. Goed heet bezorgd.

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, iedere keer weer! Echt een aanrader.

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is en blijft zijn favoriete Italiaan in Amsterdam! Helaas bezorgen ze nog niet in Noord waar we pas heen zijn verhuisd. Gelukkig kon ik met de bezorger bij de pont afspreken. Echt toppers! En weer heerlijk gegeten!

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal goed mensen

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo lekker en binnen 20 minuten bezorgd!! Heerlijk!

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, super lekker! Kwaliteit waar je niet je deur voor uit hoeft. We bestellen zeker nog een keer.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gegeten, erg lekkere mozzarella, kinderen hebben niets vanhun pizza overgelaten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en erg aardige mensen

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, producten waren vers en smakelijk. Bezorger was ook supervriendelijk!

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best Italian food in Amsterdam....

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was in 1 woord FANTASTISCH! Heerlijk, vers en snel bezorgd! Echt een aanrader!

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel én lekker!

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een zeer goede Italiaan om te bestellen!!

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Italiaanse pizza's en pasta's en altijd snel bezorgt. Echt een aanrader :)

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn 'go-to' voor overheerlijk Italiaans eten wanneer zelf koken geen optie is. Sterrenklasse pasta en pizze en geweldige service.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er snel bezorgd door een zeer vriendelijke jongeman!!! Was nog super warm EN het belangrijkste het was overheerlijk...zeker een aanrader...!

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Lasagna was lekker, maar niet heel bijzonder en was waarschijnlijk handiger geweest in een niet-plastic bakje. De pizza's zijn altijd een feestje. Panacotta.... Mmmmmmmwaaaahhhh. Samen toch een mooie 8/10.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en heerlijk!

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent Italiancuisine, delivered piping hot at very short notice. A must!

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten, heel snel bezorgd, uitstekende service!

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is altijd super lekker. maar het duurt wel iets van 3/4 tot 1 uur tot het bezorgt wordt. dat is best lang in vergelijk met andere tenten.

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier besteld omdat we eerder goede ervaringen hadden. Helaas was het nu een stuk minder, de bezorging duurde meer dan een uur en we wonen dichtbij! Daarnaast was de pizza koud toen deze aankwam. De rest was goed op smaak, maar ook lauw. Heel erg jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten1 Snel bezorgd en goede prijzen!

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, service idem ditto!

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!de beste pizza's van de stad!!en snelle bezorging. Aanrader!

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk gegeten, een aanrader!

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, mooi op tijd bezorgd door hele aardige bezorger.

, 08-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijke kwaliteit eten. Maar veel te late bezorging en koude pizza. Zelf nog moeten opwarmen. Matige prijs-kwaliteit verhouding.

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pasta & vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, snel, goede prijs en niet te vet!

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Calzone was goed, lichte bodem en lekkere groenten. Prosciutto parmigiano en rucola was wat minder lekker- misschien was te vulling iets te droog. Maar all in all komen wij hoogstwaarschijnlijk terug :)

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, ik vond alleen de salami die op de pizza zat niet lekker.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was erg lekker, plakt niet. Melanzane was héél goed! Ik bestel zeker weer.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Vooral de pompoen ravioli

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, uitstekende service, een aanrader!

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goede porties en goede prijzen!