Reviews from Maccheroni Amsterdam

Recent reviews

4.0
Layla
7 May 2023

Super lekker en vers !

Rick
30 August 2021

Heerlijke pasta, goeie kwaliteit en grote porties! zeker een adres om weer te bestellen.

Matthew Brady
28 August 2021

Delicious food, we really enjoyed the gnocchi!

Tanja
25 August 2021

Echt áltijd top! Bestel hier (iets te) vaak. :)

Louisa Sperling
25 June 2021

Als altijd gewoon lekker!

Mirjam Oomens
21 June 2021

Heerlijk eten, door de grote afstand niet meer zo warm maar dat deed aan de smaak niets af. En een vriendelijke bezorger. Ik ga zeker vaker bestellen. Vriendelijke groet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Loes
17 June 2021

Ik had weer een heerlijke Parmigiana die Melanzane, heerlijk romig van smaak, en een snelle bezorging!

Suzan Mensink
6 June 2021

Ik bestel regelmatig en bevalt altijd erg goed. De bestelling van gister duurde helaas 1,5 uur en er zat geen parmezaanse kaas bij. Hopelijk was dit eenmalig, ben verder altijd erg tevreden!

Joe
29 May 2021
frank
28 May 2021

de pasta carbonara was dit keer een bak roerei met pasta er doorheen en een paar stukjes pancetta. echt heel slecht.

Martijn Vos
25 May 2021

Eten was goed. Bezorging was erg langzaam. Het duurde meer dan een uur.

Hennie
3 May 2021

Het eten is zó ontzettend lekker! Maar jammer dat het 2 van de 4 keer veel te laat werd bezorgd. Er is een keuzemogelijkheid voor de aflevering, maar als dat niet haalbaar is, kun je die mogelijkheid beter weglaten. Nu schep je verwachtingen die je niet na kunt komen. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tanja
1 May 2021

Jammer dat er toch peper over de pasta was gestrooid terwijl ik nog verzoek bij de bestelling had gedaan om dit niet te doen. Verder is het altijd van goede kwaliteit.

Hans Eenhoorn
21 April 2021

Ivm drukte, gingen pizza's iets later de oven in en waren ze wat later dan verwacht. Hier werd ik telefonisch van op de hoogte gebracht, heel correct. Pizza's waren, zoals altijd, weer heerlijk!

Louisa
19 April 2021

Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
17 April 2021

Heerlijke pizza’s en desserts!

Natalie
15 April 2021

Kreeg pizza ongebakken, (nog niet in de oven geweest). Toen ik hierover gebeld had, werd mij gevraagd de pizza mee te geven aan de koerier want die zou een nieuwe brengen. Bij de nieuwe was het hetzelfde geval, niet te eten! We voelen ons zwaar in de maling genomen. We waren een goede klant. Het eten was altijd erg goed. Maar nu niet meer.... Jammer hoor....

Rick
4 April 2021

Prima ! Weer voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

petra
29 March 2021

vers, warm en super lekker!

Michael
29 March 2021

Alle pizza’s zijn top!

Rob Thonen
23 March 2021

Top!. Ik kreeg een bericht over de tijd van levering. En de levering kwam eerder. Handig en snel en vooral lekker. Bedankt!

Katja Kruiger
19 March 2021

Hallo, Ik vond de gnocchi zelf lekker en duidelijk vers gemaakt. Het gehele gerecht vond ik echter veel en veel te zout. Misschien kwam het door de kaas en zat daar te veel van in de saus of misschien is er nog extra zout bijgedaan. Dat laatste zou ik in ieder geval niet doen. Ik vond het zo zout dat het grensde aan niet te eten. Erg jammer, want had me er erg op verheugd. Van de basilicum proefde ik niets. Misschien is het de moeite waard om die er los bij de doen. Dan proef je het wel.

Tim
13 March 2021

Er lekkere pizza en gnocchi. Bezorging duurde wel een beetje te lang.

gerard
11 March 2021

laat, lauw en in een doos die er uitzag alsof er iemand op was gaan zitten. de bezorging laat jullie in de steek(alweer)

Louisa
10 March 2021

Alle gerechten waren heerlijk!

Hans Eenhoorn
8 March 2021

Pizza's waren, zoals altijd, weer heerlijk. Volgens mij de beste pizza's van Amsterdam. Ik hoef in ieder geval niet verder te zoeken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
27 February 2021

De pizza’s zijn heerlijk!

Rina van Duinen
26 February 2021

Het heeft 1 uur en 50 minuten geduurd voordat de pizza gebracht werd en omdat ik al betaald had, heb ik dit maar geaccepteerd. Daarnaast waren verbrande bubbels in de pizza niet te eten.

Miranda
24 February 2021

heel lekker maar pizza's waren wel een beetje koud..

Nico
23 February 2021

Was zoals altijd lekker en snel

Edwin
22 February 2021

Vers en echt lekker gemaakt. Vooral de Ravioli di Zucca is echt geweldig. Bezorging duurde wat lang maar kreeg nette updates in mijn mail.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
21 February 2021

Super goed

Arne
17 February 2021

20 minuten later dan verwacht en niet heel warm.

Natalie
15 February 2021

Lasagne was lekker heet. Pizza helaas koud.

Wieger
14 February 2021

De vitello tonato en de pizzas waren heerlijk (net als altijd), maar de bestelling duurde erg lang, ook veel langer dan voorspeld (en het beloofde chocolaatje, omdat het zo lang duurde, zat er niet bij).

Manuel
4 February 2021

Beste pizza van Amsterdam :)

gerard
24 January 2021

yummy

Tonie Drenth
24 January 2021
Kitty
24 January 2021

Altijd een feestje, authentiek Italiaans eten van Maccheroni!

sandra
23 January 2021

Was heel lekker, maar de pizza beetje aangebrand......

Seyna
19 January 2021

Heel goed en ook heel lekker. Fijn dat de pizza goed heet was, de bestelling snel. Ook de salades goed, met kleine kerstomaatjes met smaak, veel olijfjes, en bovendien in een mooi, kartonnen schaaltje, met plastic deksel. (Beter voor het milieu!)

gerard
15 January 2021

de kok is een artiest, de bezorger een ware held met deze temperaturen

Rene
11 January 2021

Met afstand de beste pizza van Amsterdam

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ann
9 January 2021

Super lekkere gnocci en heel erg snel bezorgd!

henk wynia
7 January 2021

Het eten was erg lekker maar dat wisten al van de vorige keren. De bezorger had nogal moeite met het vinden van ons adres , ik denk dat hij nieuw was dus hij is geëxcuseerd.

Natalie
29 December 2020

Lang gewacht, was koud.

Natalie
23 December 2020

Lekker maar wel koud...

Brigitte
22 December 2020

Heerlijk gegeten, de ravioli is een aanrader!

W&J
20 December 2020

Het eten (Lasagna+Penne Vitello+salade) was zoals altijd weer erg lekker en prima op temperatuur, ondanks half uur bezorgtijd?! (20:30 besteld, 21:30 onderweg?, 22:00 afgeleverd). Kwaliteit van het eten is het geduld meer dan waard en langere levertijden is misschien ook wel logisch in deze drukke tijden voor bezorgrestaurants.

wilson
20 December 2020

heerlijk als altijd, aanrader!

Hans Eenhoorn
19 December 2020

We bestellen soms ergens anders, maar dit blijven toch echt de beste pizza's. Ik durf ze perfect te noemen.

Kitty
18 December 2020

Heerlijke pasta, uitstekende service!

Honger
11 December 2020

de pizza's zijn altijd goed. maar bezorging 45 later dan voorspeld? dat kan echt niet.

Natalie
8 December 2020

Verkeerde bestelling ontvangen, was lekker dus niet erg voor deze ene keer!

Martijn
7 December 2020

De gorgonzola op mijn penne gorgonzola was wat magertjes. Verder was het prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maria
27 November 2020

Heerlijke pizza! Erg attent dat ik gebeld werd met de boodschap dat de bezorging 15 minuten later zou zijn. Prima service!

Johan
19 November 2020

Kalfsvlees te dik gesneden was taai, te dik gesneden, en pizza was OK, , bezorging te laat, maakte wel excuses aardige jongen, voor mij laatste keer

Moi
31 October 2020
KKS
15 October 2020
Tanja
15 October 2020

Altijd goed.

Ellis
12 October 2020
Lucienne
28 September 2020

Wij hebben hier nu een paar keer besteld en de pizza’s, pasta’s en toetjes zijn allemaal heerlijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Louisa
21 September 2020

Eten was op de afgesproken tijd klaar en heerlijk!

Abc
17 September 2020

Lekker en weer beter dan het een tijdje is geweest, attenter personeel.

Renske
6 September 2020

Heerlijk eten zoals altijd en precies op de afgesproken tijd.

Nan en Sergio
22 August 2020

Lekker lekker!!! Zeker voor herhaling! Wij herhalen het al een aantal keer;-)

Coco
5 August 2020
m kembel
30 July 2020

Het eten is van goede kwaliteit! Maar vind wel als je bestelling klaar maakt voor bezorging kijken of alles erbij zit en erop zit.

Ann
24 July 2020

De pizza's zijn heel goed, maar de mensen zijn niet attent. Ondanks verzoek om de kaas weg te laten, vergeten ze dat vaak. Deze keer hebben we zelfs bij het afhalen gevraagd of het was gelukt, 'ja' zeiden ze, maar bij thuiskomst toch kaas op de calzone. Dat is echt niet leuk.

Maria
24 July 2020

Weer heerlijk gegeten. De bestelling was stipt op tijd en bezorgd door een aardige besteller.

Boots
18 July 2020

Wekelijks bestellen wij de pizza Spianata Romana. Iedere week is de kwaliteit helaas anders (smaak, samenstelling). Gisteren waren de pizza's nat, er zat weinig vlees op en de bodem was niet lekker. We bleven achter met een misselijk gevoel. De pizza's zijn relatief duur en daar zou je toch meer van mogen verwachten.

Henk Wynia
17 July 2020

Het was erg lekker

Petra van der Meulen
12 July 2020

Altijd lekker! Vooral de cannelloni is een aanrader

Wiro
30 June 2020

Zoals eigenlijk altijd weer prima pizza's, dampend warm en netjes op tijd bezorgd.

Marianne Buddingh
30 June 2020

De afgesproken tijd werd niet gehaald, maar bij thuiskomst bleek ik - ter compensatie - een tiramisu mee gekregen te hebben. Heel attent en hartelijk dank daarvoor.

Anoes
10 June 2020

Pasta carbonara vond ik minder, weinig smaak. Brood was wel lekker

Anoniem
9 June 2020
Femke
4 June 2020

Wat ik dus echt heerlijk vind is dat de er aan de pizza Verdure echt aandacht is besteed. Mijn ervaring is dat bij dit soort pizza's de groenten rauw op de pizza de oven in gaan. Dan is de smaak beleving niet zo groot. Hier hebben ze de groenten eerst gemarineerd. Echt heerlijk.

Theunissen
4 June 2020

wederom pizza's van prima kwaliteit en op tijd bezorgd door een aardige jongen. Echt een aanrader jullie bedrijf!

Oscar Enzing
2 June 2020

Heerlijk eten en snel bezorgd! Vooralsnog beste pizza (en lasagna) van Amsterdam Oost.

Minnie
1 June 2020

Carbonara saus was met ei ipv room wat ook hoort alleen jammer dat er ook melk was gebruikt om die reden 4 * ipv 5. Verder was alles goed op smaak. Bezorging top. Zeker een aanraden ben ook benieuwd naar de andere gerechten mis de keuze pasta aglio e olio. ;)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arvo
22 May 2020
Theunissen
20 May 2020
VREES
13 May 2020

Heerlijke pizza, rijk belegd.

Anno
9 May 2020

Lekker eten, snel bezorgd, wel hele kleine porties en daarmee iets te duur. Tevens kon de bezorger niet tellen.

Ellis Van Geene
4 May 2020

Heerlijke pizza’s en snelle vriendelijke bezorging

Sam
30 April 2020
Maria
18 April 2020

Een sublieme pizza, op tijd bezorgd door een vriendelijke jongen. Echt heel goed!

Hennie
15 April 2020

Maaltijd werd fijn op de afgesproken tijd bezorgd! Betalen alleen cash...

Maria
13 April 2020

As always, very Lekker, portions are big and delivery is fast

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
1 April 2020

Heerllijk gegeten. In deze tijd, waarin restaurants gesloten moeten zijn, is het goed om je favo restaurant wat te steunen door online bestellen. Je eet verrukkelijk en helpt er mensen mee. Het was superlekker, snel bezorgd en alsof we in een restaurant zaten. Dank je wel.

mirjam
1 April 2020

het eten is goed van smaak en lekker maar vond bij den salade met courgette en aubergine te weinig in voor die prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nienke Vierstra
30 March 2020

Bezorging was prima. Pizza's waren ook top, melanzane kon beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne
30 March 2020

Prima pizza goed op temperatuur ook! Precies op tijd bezorgd, ga ik dus vaker doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maria Kloosterman
28 March 2020

Heel zorgvuldige bezorger! En heerlijk gegeten. Dank jullie wel!

Anne Hille
25 March 2020

ALWAYS THE ABSOLUTE BEST ITALIAN FOOD IN AMSTERDAM!!

Anne Hille
21 March 2020

ALTIJD SUPER!! Geweldig eten, echt veruit de beste Italiaan in Amsterdam. En de bezorgers zijn de vriendelijkste die ik ken!!

Anita
17 March 2020

Ik bestel hier al een tijdje zo nu en dan. Altijd heerlijk eten en super vriendelijk! Een echte aanrader!!!! Bedankt weer!

Ammy Kuiper
5 March 2020

Hoewel jullie locatie echt niet meer dan 6 minuten van ons huis vandaan is, duurde het toch een uur voordat de bestelling werd geleverd. Dat vind ik te lang. Jullie hadden bijvoorbeeld even kunnen bellen, dan had ik het evt opgehaald. Daarbij was de levering niet volledig, waardoor ik moest bellen. Direct daarna werd aangebeld met de rest van de levering.

Hans Ter Burg
4 March 2020