Beoordelingen van Maccheroni Amsterdam

Recente recensies

4.0
Rick
30 augustus 2021

Heerlijke pasta, goeie kwaliteit en grote porties! zeker een adres om weer te bestellen.

Matthew Brady
28 augustus 2021

Delicious food, we really enjoyed the gnocchi!

Tanja
25 augustus 2021

Echt áltijd top! Bestel hier (iets te) vaak. :)

Louisa Sperling
25 juni 2021

Als altijd gewoon lekker!

Mirjam Oomens
21 juni 2021

Heerlijk eten, door de grote afstand niet meer zo warm maar dat deed aan de smaak niets af. En een vriendelijke bezorger. Ik ga zeker vaker bestellen. Vriendelijke groet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
17 juni 2021

Ik had weer een heerlijke Parmigiana die Melanzane, heerlijk romig van smaak, en een snelle bezorging!

Suzan Mensink
6 juni 2021

Ik bestel regelmatig en bevalt altijd erg goed. De bestelling van gister duurde helaas 1,5 uur en er zat geen parmezaanse kaas bij. Hopelijk was dit eenmalig, ben verder altijd erg tevreden!

Joe
29 mei 2021
frank
28 mei 2021

de pasta carbonara was dit keer een bak roerei met pasta er doorheen en een paar stukjes pancetta. echt heel slecht.

Martijn Vos
25 mei 2021

Eten was goed. Bezorging was erg langzaam. Het duurde meer dan een uur.

Hennie
3 mei 2021

Het eten is zó ontzettend lekker! Maar jammer dat het 2 van de 4 keer veel te laat werd bezorgd. Er is een keuzemogelijkheid voor de aflevering, maar als dat niet haalbaar is, kun je die mogelijkheid beter weglaten. Nu schep je verwachtingen die je niet na kunt komen. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanja
1 mei 2021

Jammer dat er toch peper over de pasta was gestrooid terwijl ik nog verzoek bij de bestelling had gedaan om dit niet te doen. Verder is het altijd van goede kwaliteit.

Hans Eenhoorn
21 april 2021

Ivm drukte, gingen pizza's iets later de oven in en waren ze wat later dan verwacht. Hier werd ik telefonisch van op de hoogte gebracht, heel correct. Pizza's waren, zoals altijd, weer heerlijk!

Louisa
19 april 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
17 april 2021

Heerlijke pizza’s en desserts!

Natalie
15 april 2021

Kreeg pizza ongebakken, (nog niet in de oven geweest). Toen ik hierover gebeld had, werd mij gevraagd de pizza mee te geven aan de koerier want die zou een nieuwe brengen. Bij de nieuwe was het hetzelfde geval, niet te eten! We voelen ons zwaar in de maling genomen. We waren een goede klant. Het eten was altijd erg goed. Maar nu niet meer.... Jammer hoor....

Rick
4 april 2021

Prima ! Weer voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

petra
29 maart 2021

vers, warm en super lekker!

Michael
29 maart 2021

Alle pizza’s zijn top!

Rob Thonen
23 maart 2021

Top!. Ik kreeg een bericht over de tijd van levering. En de levering kwam eerder. Handig en snel en vooral lekker. Bedankt!

Katja Kruiger
19 maart 2021

Hallo, Ik vond de gnocchi zelf lekker en duidelijk vers gemaakt. Het gehele gerecht vond ik echter veel en veel te zout. Misschien kwam het door de kaas en zat daar te veel van in de saus of misschien is er nog extra zout bijgedaan. Dat laatste zou ik in ieder geval niet doen. Ik vond het zo zout dat het grensde aan niet te eten. Erg jammer, want had me er erg op verheugd. Van de basilicum proefde ik niets. Misschien is het de moeite waard om die er los bij de doen. Dan proef je het wel.

Tim
13 maart 2021

Er lekkere pizza en gnocchi. Bezorging duurde wel een beetje te lang.

gerard
11 maart 2021

laat, lauw en in een doos die er uitzag alsof er iemand op was gaan zitten. de bezorging laat jullie in de steek(alweer)

Louisa
10 maart 2021

Alle gerechten waren heerlijk!

Hans Eenhoorn
8 maart 2021

Pizza's waren, zoals altijd, weer heerlijk. Volgens mij de beste pizza's van Amsterdam. Ik hoef in ieder geval niet verder te zoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 februari 2021

De pizza’s zijn heerlijk!

Rina van Duinen
26 februari 2021

Het heeft 1 uur en 50 minuten geduurd voordat de pizza gebracht werd en omdat ik al betaald had, heb ik dit maar geaccepteerd. Daarnaast waren verbrande bubbels in de pizza niet te eten.

Miranda
24 februari 2021

heel lekker maar pizza's waren wel een beetje koud..

Nico
23 februari 2021

Was zoals altijd lekker en snel

Edwin
22 februari 2021

Vers en echt lekker gemaakt. Vooral de Ravioli di Zucca is echt geweldig. Bezorging duurde wat lang maar kreeg nette updates in mijn mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
21 februari 2021

Super goed

Arne
17 februari 2021

20 minuten later dan verwacht en niet heel warm.

Natalie
15 februari 2021

Lasagne was lekker heet. Pizza helaas koud.

Wieger
14 februari 2021

De vitello tonato en de pizzas waren heerlijk (net als altijd), maar de bestelling duurde erg lang, ook veel langer dan voorspeld (en het beloofde chocolaatje, omdat het zo lang duurde, zat er niet bij).

Manuel
4 februari 2021

Beste pizza van Amsterdam :)

gerard
24 januari 2021

yummy

Tonie Drenth
24 januari 2021
Kitty
24 januari 2021

Altijd een feestje, authentiek Italiaans eten van Maccheroni!

sandra
23 januari 2021

Was heel lekker, maar de pizza beetje aangebrand......

Seyna
19 januari 2021

Heel goed en ook heel lekker. Fijn dat de pizza goed heet was, de bestelling snel. Ook de salades goed, met kleine kerstomaatjes met smaak, veel olijfjes, en bovendien in een mooi, kartonnen schaaltje, met plastic deksel. (Beter voor het milieu!)

gerard
15 januari 2021

de kok is een artiest, de bezorger een ware held met deze temperaturen

Rene
11 januari 2021

Met afstand de beste pizza van Amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ann
9 januari 2021

Super lekkere gnocci en heel erg snel bezorgd!

henk wynia
7 januari 2021

Het eten was erg lekker maar dat wisten al van de vorige keren. De bezorger had nogal moeite met het vinden van ons adres , ik denk dat hij nieuw was dus hij is geëxcuseerd.

Natalie
29 december 2020

Lang gewacht, was koud.

Natalie
23 december 2020

Lekker maar wel koud...

Brigitte
22 december 2020

Heerlijk gegeten, de ravioli is een aanrader!

W&J
20 december 2020

Het eten (Lasagna+Penne Vitello+salade) was zoals altijd weer erg lekker en prima op temperatuur, ondanks half uur bezorgtijd?! (20:30 besteld, 21:30 onderweg?, 22:00 afgeleverd). Kwaliteit van het eten is het geduld meer dan waard en langere levertijden is misschien ook wel logisch in deze drukke tijden voor bezorgrestaurants.

wilson
20 december 2020

heerlijk als altijd, aanrader!

Hans Eenhoorn
19 december 2020

We bestellen soms ergens anders, maar dit blijven toch echt de beste pizza's. Ik durf ze perfect te noemen.

Kitty
18 december 2020

Heerlijke pasta, uitstekende service!

Honger
11 december 2020

de pizza's zijn altijd goed. maar bezorging 45 later dan voorspeld? dat kan echt niet.

Natalie
8 december 2020

Verkeerde bestelling ontvangen, was lekker dus niet erg voor deze ene keer!

Martijn
7 december 2020

De gorgonzola op mijn penne gorgonzola was wat magertjes. Verder was het prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
27 november 2020

Heerlijke pizza! Erg attent dat ik gebeld werd met de boodschap dat de bezorging 15 minuten later zou zijn. Prima service!

Johan
19 november 2020

Kalfsvlees te dik gesneden was taai, te dik gesneden, en pizza was OK, , bezorging te laat, maakte wel excuses aardige jongen, voor mij laatste keer

Moi
31 oktober 2020
KKS
15 oktober 2020
Tanja
15 oktober 2020

Altijd goed.

Ellis
12 oktober 2020
Lucienne
28 september 2020

Wij hebben hier nu een paar keer besteld en de pizza’s, pasta’s en toetjes zijn allemaal heerlijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louisa
21 september 2020

Eten was op de afgesproken tijd klaar en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abc
17 september 2020

Lekker en weer beter dan het een tijdje is geweest, attenter personeel.

Renske
6 september 2020

Heerlijk eten zoals altijd en precies op de afgesproken tijd.

Nan en Sergio
22 augustus 2020

Lekker lekker!!! Zeker voor herhaling! Wij herhalen het al een aantal keer;-)

Coco
5 augustus 2020
m kembel
30 juli 2020

Het eten is van goede kwaliteit! Maar vind wel als je bestelling klaar maakt voor bezorging kijken of alles erbij zit en erop zit.

Ann
24 juli 2020

De pizza's zijn heel goed, maar de mensen zijn niet attent. Ondanks verzoek om de kaas weg te laten, vergeten ze dat vaak. Deze keer hebben we zelfs bij het afhalen gevraagd of het was gelukt, 'ja' zeiden ze, maar bij thuiskomst toch kaas op de calzone. Dat is echt niet leuk.

Maria
24 juli 2020

Weer heerlijk gegeten. De bestelling was stipt op tijd en bezorgd door een aardige besteller.

Boots
18 juli 2020

Wekelijks bestellen wij de pizza Spianata Romana. Iedere week is de kwaliteit helaas anders (smaak, samenstelling). Gisteren waren de pizza's nat, er zat weinig vlees op en de bodem was niet lekker. We bleven achter met een misselijk gevoel. De pizza's zijn relatief duur en daar zou je toch meer van mogen verwachten.

Henk Wynia
17 juli 2020

Het was erg lekker

Petra van der Meulen
12 juli 2020

Altijd lekker! Vooral de cannelloni is een aanrader

Wiro
30 juni 2020

Zoals eigenlijk altijd weer prima pizza's, dampend warm en netjes op tijd bezorgd.

Marianne Buddingh
30 juni 2020

De afgesproken tijd werd niet gehaald, maar bij thuiskomst bleek ik - ter compensatie - een tiramisu mee gekregen te hebben. Heel attent en hartelijk dank daarvoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoes
10 juni 2020

Pasta carbonara vond ik minder, weinig smaak. Brood was wel lekker

Anoniem
9 juni 2020
Femke
4 juni 2020

Wat ik dus echt heerlijk vind is dat de er aan de pizza Verdure echt aandacht is besteed. Mijn ervaring is dat bij dit soort pizza's de groenten rauw op de pizza de oven in gaan. Dan is de smaak beleving niet zo groot. Hier hebben ze de groenten eerst gemarineerd. Echt heerlijk.

Theunissen
4 juni 2020

wederom pizza's van prima kwaliteit en op tijd bezorgd door een aardige jongen. Echt een aanrader jullie bedrijf!

Oscar Enzing
2 juni 2020

Heerlijk eten en snel bezorgd! Vooralsnog beste pizza (en lasagna) van Amsterdam Oost.

Minnie
1 juni 2020

Carbonara saus was met ei ipv room wat ook hoort alleen jammer dat er ook melk was gebruikt om die reden 4 * ipv 5. Verder was alles goed op smaak. Bezorging top. Zeker een aanraden ben ook benieuwd naar de andere gerechten mis de keuze pasta aglio e olio. ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arvo
22 mei 2020
Theunissen
20 mei 2020
VREES
13 mei 2020

Heerlijke pizza, rijk belegd.

Anno
9 mei 2020

Lekker eten, snel bezorgd, wel hele kleine porties en daarmee iets te duur. Tevens kon de bezorger niet tellen.

Ellis Van Geene
4 mei 2020

Heerlijke pizza’s en snelle vriendelijke bezorging

Sam
30 april 2020
Maria
18 april 2020

Een sublieme pizza, op tijd bezorgd door een vriendelijke jongen. Echt heel goed!

Hennie
15 april 2020

Maaltijd werd fijn op de afgesproken tijd bezorgd! Betalen alleen cash...

Maria
13 april 2020

As always, very Lekker, portions are big and delivery is fast

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
1 april 2020

Heerllijk gegeten. In deze tijd, waarin restaurants gesloten moeten zijn, is het goed om je favo restaurant wat te steunen door online bestellen. Je eet verrukkelijk en helpt er mensen mee. Het was superlekker, snel bezorgd en alsof we in een restaurant zaten. Dank je wel.

mirjam
1 april 2020

het eten is goed van smaak en lekker maar vond bij den salade met courgette en aubergine te weinig in voor die prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke Vierstra
30 maart 2020

Bezorging was prima. Pizza's waren ook top, melanzane kon beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
30 maart 2020

Prima pizza goed op temperatuur ook! Precies op tijd bezorgd, ga ik dus vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria Kloosterman
28 maart 2020

Heel zorgvuldige bezorger! En heerlijk gegeten. Dank jullie wel!

Anne Hille
25 maart 2020

ALWAYS THE ABSOLUTE BEST ITALIAN FOOD IN AMSTERDAM!!

Anne Hille
21 maart 2020

ALTIJD SUPER!! Geweldig eten, echt veruit de beste Italiaan in Amsterdam. En de bezorgers zijn de vriendelijkste die ik ken!!

Anita
17 maart 2020

Ik bestel hier al een tijdje zo nu en dan. Altijd heerlijk eten en super vriendelijk! Een echte aanrader!!!! Bedankt weer!

Ammy Kuiper
5 maart 2020

Hoewel jullie locatie echt niet meer dan 6 minuten van ons huis vandaan is, duurde het toch een uur voordat de bestelling werd geleverd. Dat vind ik te lang. Jullie hadden bijvoorbeeld even kunnen bellen, dan had ik het evt opgehaald. Daarbij was de levering niet volledig, waardoor ik moest bellen. Direct daarna werd aangebeld met de rest van de levering.

Hans Ter Burg
4 maart 2020
Martijn
3 maart 2020
Tom Tom
4 februari 2020

Heerlijk gegeten een aanrader !

Mi
23 januari 2020
Bruno
23 december 2019

Droge zoute pizza’s niet lekker. Ben ik niet gewend van dit restaurant.

Maarten Brouwers
23 december 2019

Altijd goed :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
13 december 2019

Altijd lekker!

Max
12 december 2019

Bezorging duurde wat lang, ik denk dat de bezorger de weg kwijt was. Kwaliteit eten was zo-zo. Prijs-kwaliteit iets te duur

Tom
16 november 2019

Lekker!

Rianne
9 november 2019

Ik had een zelf samengestelde pizza besteld met champignons, courgette, paprika en uien. Er zaten geen champignons op en ook geen paprika.

Marcel
26 oktober 2019

Vriendelijke bezorger!

Fb
24 oktober 2019
Ivana
22 oktober 2019

Was weer heerlijk en super snel!

Boots
5 oktober 2019

Ondanks vroegtijdige bestelling en een telefoontje van Maccheroni kwam deze pas 40 minuten ná het afgesproken tijdstip van 19:00 uur. Helaas waren de pizza's ook behoorlijk afgekoeld en eigenlijk bijna koud... En dan betaal je meer dan €50,- voor drie pizza's!

Samira
30 september 2019
oost
30 september 2019

Bezorging ok, binnen 50 min. Kwaliteit van de pizza (dit keer) matig door karig en onzorgvuldig beleg. Andere keren was dit wel gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefanie baltus
31 augustus 2019

Wat mij opvalt is dat nu de laatste twee keer bestellen de pizzas smakeloos zijn, er thuis extra zout en peper opgaat om er nog iets van te maken. Ze waren eerder altijd heel goed maar ik twijfel of ik nog een keer ga bestellen omdat ik dan bij dit niveau de prijs hoog vind. Een keer tegenval kan gebeuren maar nu weer. Stop liefde weer in de pizzas!

Jorge
25 augustus 2019

The Panna Cotta didn't have any 'vanille' or 'karamelsaus' as stated in the description.

Ann
17 augustus 2019

erg lekker eten, vlot gebracht

Aug
29 juli 2019

Pizzas waren erg zout en droog..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
16 juli 2019

Echt de beste bezorg-Italiaan van de buurt !

Anoushka
1 juli 2019

We blijven bestellen. Het eten is altijd zo lekker: mooie, eerlijke ingrediënten. En ook altijd erg aardige jongens die het eten naar deze twee luie mensen komt brengen. Top!

anoniem
28 mei 2019
An
28 mei 2019

The food has always been very delicious, but not this time - the ingredients were different than usual and there were big uneatable leaves and chunks in the food.

Jan
16 mei 2019

Kwaliteit als vanouds prima. Dit keer erg lange bezorgtijden, bijna 1,5 uur.

Ineke
6 mei 2019

Altijd lekker

Amerongen v Dick
30 april 2019

Heerlijk pizza en zeer vlot bezorgd

Ann
29 april 2019

Lekker en netjes bezorgd, zeker aan te raden

Alda
28 april 2019

Pasta Bolognese besteld. Super lekker. Pasta goed heet aangekomen.

Ted
29 maart 2019

Heerlijke pizza en bezorgd op het afgesproken tijdstip. Klasse!

Pieter
4 maart 2019

Na een uur bellen werd mij verteld dat de bezorger ober 10 min wegrijd. Na nog een half uur nog een keer gebeld... bezorging kwam 1.45 uur na bestelling aan en die was niet compleet. Binnen 10 min was het laatste deel bezorgd.... Het was ook niet de eerste keer dat het langer dan een uur duurt. Geen goede standaard.

Loes
27 februari 2019

Snel en de pizza formaggio was heerlijk.

Gijs
22 februari 2019

Het duurde bijna een uur en de pizza was koud, toch heel jammer voor een bestelling van 17 euro. Ik bestel hier vaker en dit was de eerste keer dat dit gebeurde

Anoushka
22 februari 2019

Zo super lekker. En gemaakt van eerlijke producten.

Verhoeven
12 februari 2019

Dit keer was het eind resultaat niet Maccheroni waardig. Flauw en zonder de gevraagde toppings. Jammer, maar wij gaan voor volgende keer weer de goede bekende kwaliteit.

anoniem
6 februari 2019
Berit
20 januari 2019

Heel erg lekker, het is altijd prima bij Maccheroni!

Jeroen
24 december 2018

Lekkere pizza, prima bezorging. (Alleen vind ik de prijs wat aan de hoge kant...)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huub
21 december 2018

leckkere pizza, ondanks transport in een doos. bezorgtijd zoals belooft niet langer dan 45 minuten.

Anoniem
18 december 2018

Twee pizza's waren erg lekker, maar de calzone was flauw. En de bezorging was na meer dan een uur, waarvoor driekwartier was aangegeven. Voorheen haalden we af, maar dat kan niet meer. Jammer genoeg.

Loes
6 december 2018

1 Keer per week bestel ik een heerlijke pasta of pizza en bijna altijd is het goed warm en heelijk.

Loes
29 november 2018

Heerlijke romige lasagne.

Huub
11 november 2018

heel goed eten. goede kwaliteit. de bestelde pizza en pasta waren nog lekker warm. de bezorging ging sneller dan verwacht. binnen 30 min...aanrader!

Starkijker
3 november 2018

Alles was lekker

An
21 oktober 2018

Lekkere pizza en pasta, parmezaan prettig in een apart bakje

Anoushka
18 oktober 2018

Heerlijk eten. Fijn dat we na het stoppen van Goodora nog steeds bij jullie kunnen bestellen.

Eric Jansen
30 september 2018

Snel, goed warm ondanks de 3 kilometer en heerlijk eten!

vac 123
18 september 2018
Marieke
15 augustus 2018

Zeer snelle bezorging! Vriendelijke bezorger en last but not least: we hebben gesmuld van het eten. Echt erg lekker. Zowel de pasta als de pizza. Wij bestellen hier zeker weer!

Loes
8 augustus 2018

Snel, hoge kwaliteit. Je proeft de versheid van de producten. Heerlijk!

Floor
6 augustus 2018

Lekkere pizza’s! Snelle bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mb
5 augustus 2018
Michael
28 juli 2018

Eten was top echt super heerlijk Alleen bezorgen duurde 1.5 uur Dat vind ik wel te lang !

EM
25 juli 2018
Tamara
15 juli 2018

Superverse pizza’s en service met echte aandacht

Mariska van Dijk
1 juli 2018

Kwamen van vakantie terug uit Piémonte. Geen pizza in Italië gegeten! Hadden trek in een pizza. Deze zijn echt superlekker ! De volgende keer weer !.

Riemke
1 juni 2018

De molotov was echt veel te vet en de salcixxhi had heel weinig worst en pancetta. De kwaliteit is erg wisselend de laatste tijd ?

Erika
14 mei 2018

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
16 april 2018

Knapperige, zeer smaakvolle pizza's, snelle service, aardige bezorgers. Aan te bevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter van Elderen
16 april 2018

De smaak was goed, maar de portie veel te klein. Moest daarna nog ander eten klaarmaken om er een normale avondmaaltijd van te maken. De vulling van de saus was ook wat mager. Ik vond 3 blaadjes spinazie en hier en daar een mini-stukje gerookte zalm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 maart 2018

Perfecte kwaliteit met oa. veel biologische producten. Supersnelle bezorging.

Freek
14 maart 2018

Ik had er meer van verwacht. De pizza's waren helaas slap, zompig en vet en ook erg zout. Bij de Pancetta e Salsiccia kun je dat nog enigszins verwachten, maar bij de Caprese en Margarita kan dat beter. Groene salade zag er goed uit, maar de rode uien waren helaas erg scherp.

Chaja
26 februari 2018

Heerlijke gerechten, authentiek Italiaans. Snelle en beleefde bezorgers.

124
24 februari 2018

Mijn eten kwam 2 uur en 3 minuten na de bestelling...

Marjan
23 februari 2018

Altijd prima pizza’s, pasta’s en meer!

Y.B.
22 februari 2018
B.
19 februari 2018

Echt goed! Wij bestellen nooit meer ergens anders pizza of pasta.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A no Niem
16 februari 2018
Dési
3 februari 2018

Prima pizza en netjes en snel bezorgd

SV
22 januari 2018

Bijna 1.5 uur gewacht op het eten. Gebeld, de bezorger was onderweg, maar de kwaliteit van het eten zou goed zijn werd gegarandeerd. Eindelijk ons eten ontvangen. Pasta taai, zand in de champignons/maaltijd. 33 euro, waarvan 1 gerecht direct de prullenbak in verdween. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
21 januari 2018

Altijd lekker bij Maccheroni!

Bente
20 januari 2018
Ruben
10 januari 2018

Bezorging duurde dit keer vrij lang! Mijn Parmigiana di Melanzane vond ik een beetje lafjes, kortom dit keer een onvoldoende!! Vogend keer beter!

Kees
8 januari 2018

Geweldige pizza’s, de kinderen waren in extase en wij ook....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Don
4 januari 2018
Michael
29 november 2017
Hennie
26 november 2017

Door een file kwam ik de maaltijd later ophalen dan ik van plan was, maar deze was netjes warm gehouden. Was heerlijk!

Don
9 november 2017
Kunstenbond
7 november 2017
Voet
25 oktober 2017

Ik had ruim voor opening restaurant besteld zodat een warme pizza verzekerd zijn. De bezorger heeft dus 15 minuten in mijn buurt rondgezworven zonder mijn bel te vinden! De koude pizza niet geaccepteerd. Na mijn telefonische klacht 20 minuten later (en dus veel later dan mijn oorspronkelijk gevraagde bezorgtijd) werd nu een heerlijk warme pizza bezorgd. Maar toch......., deze ervaring is beslist geen pluspunt.

Eline Schoep
23 oktober 2017

Goede producten, goede smaken en vriendelijke en snelle levering, zoals altijd bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AG
19 oktober 2017

pizza was lekker,maar helaas koud!jammer!

Inge
26 september 2017
Kitty
25 september 2017

Uitstekende maaltijd, service en prijsstelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
24 september 2017

Zoals altijd een heerlijk rijkbelegde en warme pizza. Super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim
16 september 2017

Wij zijn fan van Maccheroni. Altijd snel en super lekker!

Natalie
9 september 2017

De bestelling werd een half uur te laat incompleet bezorgd. Geen excuses oid, erg teleurstellend

Adriaan
1 september 2017

top pasta

Richard
16 augustus 2017

Was weer super

Herman
15 augustus 2017

Door gebrek aan bezorgers bijna anderhalf uur op wel heerlijke pizza's moeten wachten

Tim
23 juli 2017

De pasta was te klef de smaak was wel goed. Ik ga de volgende keer een ander gerecht, probeeen.

Esther
7 juli 2017

De pizza's (3 verschillende) waren slecht, erg nat en vielen uit elkaar, we vonden dit een erg goede Italiaan maar was nu echt niet te eten, dit doen we nooit meer. Heel jammer bestel ook vaak voor mijn bedrijf maar doe ik niet meer zeker niet voor dat geld.

André
18 juni 2017

Goede kwaliteit, lekker eten, verse producten en snelle bezorging. Blijft een van onze favorieten.

Marjan
15 juni 2017

Altijd heerlijk!!

Maaike
28 mei 2017

Heerlijke warme en royaal belegde pizza. Snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
18 mei 2017
Taco
16 mei 2017

De kwaliteit neemt al een tijdje af. Jammer.

Zoltan dimitrov
15 mei 2017

Ik bestel vaker bij maccheroni en deze pizza was ik niet te vreden mee pizza was koud en smaakloos ,ik begrijp het niet terwijl maccheroni bij mij aan t einde van de straat is ,en ik geef altijd de bezorgers een beetje fooi , mijn excuses ervoor dat ik pas nu beoordeel van wegens agressie op die avond,ik wilde toen niet in discussie ,ik twijfel dat ik daar nog iets in de toekomst ga bestellen! Hoogachtend

M.a
7 mei 2017

Top restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F Berretty
4 mei 2017

Zo snel mogelijk is bij het bestellen geselecteerd om 19.00. Er stond dat het 30 min +/- zou duren. Ik had de mogelijkheid om een latere bezorgtijd op te geven bijvoorbeeld 19.45 of 20.00. Niet gedaan, zo snel mogelijk opgegeven. Uiteindelijk kwam de bestelling om 19.53.

André
5 april 2017

Super lekkere pizza die we zelf samengesteld hadden. Goede kwaliteit. De pizza was alleen niet super warm meer, het duurde vrij lang voordat de koerier er was. Maar dit zijn de beste pizza's van alle bezorg services die ik ooit gehad heb.

Kat
30 maart 2017

Heerlijk eten en precies op tijd

Sara
12 maart 2017

De pizzas waren weer super lekker, nog heet en knapperig toen ze bezorgd waren. De gegrilde groenten salade hadden ze vergeten maar dat was snel opelost en was ook heel lekker.

Paula
19 februari 2017

Normaal gesproken kocht ik hier de lekkerste pizza van Amsterdam, maar de laatste twee keer viel het tegen. De bodem was nog te rauw en aangezien de pizza's relatief duur zijn, verwacht ik hogere kwaliteit (zoals vroeger). Hopelijk stoppen ze gauw weer meer tijd en liefde in de pizza's!

Tassy A
13 februari 2017
Jessica
27 januari 2017
Kitty
23 januari 2017

Heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mapv
17 januari 2017

Goed eten, bezorging mooi op tijd

Anomien
18 december 2016

Hoogwaardige kwaliteit tegen soortgelijke prijs, duur dus. Maar soms is het 't wel waard want het is echt lekker!

Nina Wattimena/Gemeente Amsterdam
17 december 2016

Ik adviseer om voor de zakelijke relaties het volgende op jullie bestelpagina op te nemen: 1. Het zakelijk adres; 2. Het bezorgadres; (dat is voor zakelijke relaties vaak niet helzelfde) 3. Bestellen op rekening 4. Factuurgegevens incl. projectnummers De bezorger stond in het verkeerde gebouw omdat het niet duidelijk was blijkbaar wat het bezorgadres is. u kunt hierover contact met mij opnemen tel: 06 5790 4457 (vakantie tot 9 januari 2017) Mvg, Nina Wattimena

Richard
7 december 2016

Weer super

Natasha
21 november 2016

Helaas was 1 pizza een beetje aangebrand, en 2 waren juist erg zompig. Nog steeds heerlijk hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
16 november 2016

Heerlijk gegeten! Aanrader!

Janine
14 november 2016

Top, heerlijke smaken, knapperige bodem en snelle levering. Dank voor het lekkere eten en de goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
14 november 2016

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jet
30 oktober 2016

Bezorging was laat (anderhalf uur) maar de pizza's waren erg goed. Lekkere volle tomatensaus, goede verse toppings. Wel jammer van de vaak te zwarte randen

vreugdenhil
28 oktober 2016

pizza was goed van smaak maar helaas helemaal slap. Zonde.

richard
18 oktober 2016

De beste pasta die wij kennen. We laten als bedrijf veel bezorgen, maar kiezen voor echt Italiaans altijd voor Maccheroni. Kunnen we van harte aanbevelen.

Wiro
17 oktober 2016

Zoals altijd heerlijke pizza en snelle levering. Van harte aanbevolen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
16 oktober 2016

Heerlijk gegeten, snel bezorgd!

Fred
13 oktober 2016

Meestal is de bezorging super snel, maar afgelopen zondag was het extreem laat! Ongeveer 1 uur en 15 minuten. Terwijl bevestigings email 45 minuten als indicatie voor bezorgtijd gaf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
9 oktober 2016

Goede pizza en salade, keurig bezorgd.

Heleen
2 oktober 2016

Super! Goede porties van goede kwaliteit, echt een aanrader!

Charles
16 september 2016

Wat zal ik zeggen... De lekkerste, het is gewoon zo...

Tanja
15 september 2016

Ik heb heerlijk gegeten. Super lekkere pasta vitello! Echt de beste van Amsterdam en omstreken.

Kobi
29 augustus 2016

Heerlijk eten! Komen elke terug als we pizza's willen eten! Verse groentes zijn top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendt
27 augustus 2016

Prettig geregeld, vriendelijke bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Natasha
22 augustus 2016

De pizza Manzo met malse biefstuk besteld. Was echt heerlijk! Absolute aanrader. De pizza was er in een klein uurtje op de zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
19 augustus 2016
Doris
25 juli 2016

Uitstekend eten en aardige mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
23 juli 2016

Snelle en keurige bezorging, eten heerlijk vers.

Pavel
30 juni 2016

Snelle bezorging en lekker.

Patrick
26 juni 2016

Heerlijk!

Kitty H.
23 juni 2016
Hans Ter Burg
13 juni 2016

Goede smaak, Ravioli di Zucca is geweldig. Goed heet bezorgd.

Anita
8 juni 2016

Super lekker eten, iedere keer weer! Echt een aanrader.

Jacob
5 juni 2016
...
28 mei 2016

Dit is en blijft zijn favoriete Italiaan in Amsterdam! Helaas bezorgen ze nog niet in Noord waar we pas heen zijn verhuisd. Gelukkig kon ik met de bezorger bij de pont afspreken. Echt toppers! En weer heerlijk gegeten!

Hugo Vreugdenhil
6 mei 2016

helemaal goed mensen

Jamie
30 april 2016

Was zo lekker en binnen 20 minuten bezorgd!! Heerlijk!

Femke
26 april 2016

Super snel, super lekker! Kwaliteit waar je niet je deur voor uit hoeft. We bestellen zeker nog een keer.

B.M.
18 april 2016

Uitstekend gegeten, erg lekkere mozzarella, kinderen hebben niets vanhun pizza overgelaten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brug
9 april 2016

Altijd goed en erg aardige mensen

Vera
8 april 2016

Heerlijk gegeten, producten waren vers en smakelijk. Bezorger was ook supervriendelijk!

Kitty
6 april 2016

The best Italian food in Amsterdam....

Michael
5 april 2016
Marieke
31 maart 2016

Het eten was in 1 woord FANTASTISCH! Heerlijk, vers en snel bezorgd! Echt een aanrader!

M.Smeitink
30 maart 2016

Altijd snel én lekker!

Artur
21 maart 2016
Jamie Crafoord
17 maart 2016

Een zeer goede Italiaan om te bestellen!!

Kitty
13 maart 2016
Tommy
13 maart 2016

Heerlijke Italiaanse pizza's en pasta's en altijd snel bezorgt. Echt een aanrader :)

Kitty
5 maart 2016

Mijn 'go-to' voor overheerlijk Italiaans eten wanneer zelf koken geen optie is. Sterrenklasse pasta en pizze en geweldige service.

Blij kippie
5 maart 2016

Het eten was er snel bezorgd door een zeer vriendelijke jongeman!!! Was nog super warm EN het belangrijkste het was overheerlijk...zeker een aanrader...!

Sanne
4 maart 2016

De Lasagna was lekker, maar niet heel bijzonder en was waarschijnlijk handiger geweest in een niet-plastic bakje. De pizza's zijn altijd een feestje. Panacotta.... Mmmmmmmwaaaahhhh. Samen toch een mooie 8/10.

Lisa
28 februari 2016

Snel, vers en heerlijk!

Hamersma
28 februari 2016

Excellent Italiancuisine, delivered piping hot at very short notice. A must!

Kitty
19 februari 2016

Super eten, heel snel bezorgd, uitstekende service!

pizza fan
17 februari 2016

het eten is altijd super lekker. maar het duurt wel iets van 3/4 tot 1 uur tot het bezorgt wordt. dat is best lang in vergelijk met andere tenten.

Anoniem
17 februari 2016

Geweldig eten!

Henrieke
15 februari 2016

Hier besteld omdat we eerder goede ervaringen hadden. Helaas was het nu een stuk minder, de bezorging duurde meer dan een uur en we wonen dichtbij! Daarnaast was de pizza koud toen deze aankwam. De rest was goed op smaak, maar ook lauw. Heel erg jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
11 februari 2016

heerlijk eten1 Snel bezorgd en goede prijzen!

Hamersma
15 januari 2016

Uitstekend eten, service idem ditto!

Bas
12 januari 2016

Heerlijk!de beste pizza's van de stad!!en snelle bezorging. Aanrader!

berenice
7 januari 2016
Plamen
6 januari 2016
Kitty
16 december 2015

Overheerlijk gegeten, een aanrader!

Simone
9 december 2015

Heerlijke pizza's, mooi op tijd bezorgd door hele aardige bezorger.

luca
8 december 2015

Redelijke kwaliteit eten. Maar veel te late bezorging en koude pizza. Zelf nog moeten opwarmen. Matige prijs-kwaliteit verhouding.

Melissa
7 december 2015

Altijd lekkere pasta & vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerdo
6 december 2015

Pizza was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
3 december 2015

heerlijk eten, snel, goede prijs en niet te vet!

Candida
29 november 2015

De Calzone was goed, lichte bodem en lekkere groenten. Prosciutto parmigiano en rucola was wat minder lekker- misschien was te vulling iets te droog. Maar all in all komen wij hoogstwaarschijnlijk terug :)

Leontien
24 november 2015
carol
22 november 2015

Snelle bezorging, ik vond alleen de salami die op de pizza zat niet lekker.

Bas
22 november 2015

Pasta was erg lekker, plakt niet. Melanzane was héél goed! Ik bestel zeker weer.

Kitty
22 november 2015
Richard
19 november 2015

Heel lekker! Vooral de pompoen ravioli

Kitty
14 november 2015

Heerlijk eten, uitstekende service, een aanrader!

Priscilla
12 november 2015

heerlijk eten, goede porties en goede prijzen!